Lifemaps

 

Life maps helpen je om je leven te ordenen.
Neem pen en papier en schrijf jouw antwoorden op.
Naarmate je de oefening afwerkt, nodig je de elementen die je verlangt in je leven uit en geef je jouw toekomst vorm.

Het helpt om dan iemand te hebben die jou de vervolgvragen stelt: Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Wat houdt jou tegen?

In een reeks van 4 sessies begeleidt een coach van onze Levenskunst Academy jou doorheen het proces en begeleiden we jou tot het vinden van alle antwoorden die je nodig hebt.  💚

Voor het boeken van een introductiesessie, neem contact op met garsett@gmail.com met vermelding Levenskunst Academy
of tel. Garsett: 0496 265 865. 

 

 

Nieuw: Wandelcoaching

Wil je het nuttige aan het aangename koppelen, dan is er nu... wandelcoaching!
In. ons prachtig natuurgebied kan je gezond ontspannen: de ideale setting om met een ervaren coach op stap te gaan en een bevrijdende dialoog te hebben over je leven.
Iedereen heeft baat bij iemand die luistert naar de complexere uitdagingen waar je voorstaat. 
Met gerichte vragen ontstaat een bevrijdende dialoog waardoor je alles met een helder bewustzijn kan bekijken. 

Getuigenissen:

Mijn coaching sessie met Cédrik was heel inzichtelijk. Nadat ik vertelde over mijn leven reikte Cédrik mij enkele tools aan waardoor ik de communicatie met mijn partner in een ander daglicht kon zien. Door deze tools ook toe te passen is mijn relatie met mijn partner sterk verbeterd!
G.S. (44)

Financiële spanningen kunnen relaties negatief beïnvloeden. Door de keuzen helder naast elkaar te zetten kreeg ik van de coaches van de Levenskunst Academy een duidelijk zicht op het traject dat ik wil inslaan.
Hilde V.L. (38)

Ik ben als leerkracht te lang in het rood gegaan. Tot mijn lichaam plots zei: het is nu genoeg, ik doe niet meer mee. Daar stond ik dan!
Met de hulp van de Levenskunst coaches van de EcoVilla kon ik reflecteren op mijn leven en diepere noden. Ik word nu flexibel begeleid en doe ook mee met de maandelijkse cirkel, waarin we elkaar steunen. Ook de workshops in de EcoVilla, waaronder de yoga van Atma en Wouke, zijn telkens fijn om naar uit te kijken omdat ze me terug in een diepe rust brengen. 
N. V.d. B. (41)