Dank aan onze partners

De inrichting en circulaire renovatie van EcoVilla Essen komt mede tot stand dankzij de medewerking van o.m. volgende partners:

Forbo Flooring is een wereldwijde producent van kwalitatief hoogwaardige vloeren. We leveren totaaloplossingen voor elk project en bieden u het gemak van werken met één leverancier. Onze producten dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval

Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.

Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Gemeente Essen

Het is fijn leven, wonen, werken, en ontspannen in Essen!


Big Green Smile

Vind je een milieuvriendelijke levensstijl ook belangrijk en wens je een scherpe prijs voor de ecoproducten die je koopt?
Je vindt een groot en aantrekkelijk assortiment bij https://www.biggreensmile.be


Claytec

Historische leembouwmethoden met hulp van moderne technieken voor de moderne tijd toepasselijk maken, is het doel van de Duitse fabrikant van leemproducten CLAYTEC in Viersen. Deze firma, die in 1984 werd opgericht, werkt uitsluitend met procédés die hoegenaamd geen afbreuk doen aan de bouwfysikalische, historische en ecologisch voortreffelijke eigenschappen en enkel dienen tot verbetering van de technisch en economische berekenbaarheid.
Info: http://www.claytec.be/nl/


Wolf Jordan

Calcatex Kalkverf

Kalk-caseïne muurverf voor binnen en buiten, beschikbaar in 45 kleuren

Calcatex kalkverven zijn ademend en vochtregulerend en electrostatisch neutraal.


GECO Concept

GECO Concept is een pionier op het vlak van circulair bouwen en decoreren met recuperatiematerialen.
Als toeleverancier van o.m. Rock Werchter, Jazz Middelheim en Tomorrowland zorgt GECO onder meer voor artiestenloges en gezellige inrichting met hun unieke concept van modulaire en schaalbare recuperatie steigerhouten wanden.


Made with Love Projects vzw

Als organisator van workshops inzake welzijn en levenskunst ontwikkelde Made with Love Projects vzw het eerste mobiele circulaire community center: TEALcenter: met een educatieve expo rond community innovatie en circulaire economie worden alle Green Deals in de kijker gezet.

gebouwd met steun van:


Ook zin om een handje toe te steken?

Neem contact op met Garsett Larosse: mwl@telenet.be

Maak jouw eigen website met JouwWeb